20200908_105604.jpg

Összesen tíz rossz hőszigetelésű nyílászárót cseréltünk ki szeptember 8-án a templom épületén. Kilencet, közte egy bejárati ajtót és nyolc ablakot a gyülekezeti terem szintjén, egy ablakot a templom szintjén.

20200908_153103.jpg

 

2007-ben, az alsó szint felújításakor már újra cseréltük a nagy gyülekezeti terem öt ablakát, a belső ajtókkal együtt és egy elhúzható ajtót alakítottunk ki a két terem között. Most többek között a kisebb terem három ablakát, az ovis terem és előterének ablakát, valamint a templomi kis lakás kapott új ablakokat, ez utóbbi új ajtót is.

Ezzel – a templom ajtó kivételével, - az összes elavult és elhasználódott nyílászárót új, jobb hőszigetelésűre cseréltük. A költségeket nagyobb részben gyülekezeti adakozásból, kisebb (mintegy harmad) részben energiatakarékossági pályázatból fedeztük. Abból a pályázatból, amelynek a segítségével a tönkrement templomi kazán helyett kondenzációs kazánt szereltünk be. Az új ablakok beépítése utáni kőműves helyreállítás szervezését elkezdtük.
Az ablakokat a Homokfa Kft. készítette.

További képek >>>

Szerző: Battyányi  2020.09.14. 21:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaghegy.blog.hu/api/trackback/id/tr216201392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása