orbottyan.jpg„ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának a Krisztus Jézusban adott jutalmáért.” Filippi 3,14

A Csillaghegyi református gyülekezet az előző években alakította ki azt a hagyományt, hogy karácsony előtt házi süteménnyel kedveskedik az Őrbottyáni református szeretetotthon lakóinak.

Ez az az Intézmény, ahol (még a járvány előtt) minden évben a Református Egyházunk által szerevezett Szeretethíd rendezvény alkalmából önkéntesként segítünk közösségünk lelkes csapatával.

Gyülekezetünk egyik tagja, Dr. Radich Orsolya kezdeményezte néhány éve ezt a segítő, ajándékozó szolgálatot és azóta is végzi a szervezését és lebonyolítását.  Egyeztetve az Őrbottyáni Juhász Zsófia Református Szeretetotthon Fogyatékosokat Ápoló és Gondozó Intézmény vezetőjével, Görcsös Éva Nagytiszteletű asszonnyal, a járványhelyzetre tekintettel most nem házi süteményt viszünk, hanem pénzben adakozunk és a befolyt összegből vásároljuk meg a süteményeket. Ezek a sütemények a Szeretetotthon lakóinak karácsonyi ünnepségét szeretnék megédesíteni. A lakók gondozásra szoruló testi és értelmi fogyatékos gyermekek és felnőttek.

A „Sütemény Őrbottyánba” kezdeményezéshez csatlakozni, a sütemény küldeményhez hozzájárulni, a templomban elhelyezett dobozba tett adománnyal, vagy az Egyházközség számlaszámára történő utalással lehet. Kérjük, hogy utalás esetén a közleménybe írják a sütemény, vagy Őrbottyán szavakat.

Az átadásról képeket is szoktunk készíteni, ezeket közzétesszük majd. A bejegyzés elején az előző évi átadáskor készült képet látjuk.

Számlaszámok:

CIB Bank: 10700495-49087000-51100005

OTP Bank: 11703006-20050375

Áldás, békesség!

Battyányi Géza református lelkipásztor
Budapest-Csillaghegyi Református Egyházközség
1039 Budapest, Vörösmarty utca 2.
Telefon: 304009807
Email: budapest-csillaghegy@reformatus.hu
Honlap >>>  
Facebook >>>
Youtube >>>
Instagram >>>

Szerző: Battyányi  2020.11.14. 21:51 Szólj hozzá!

Címkék: őrbottyán szeretethíd Csillaghegy

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaghegy.blog.hu/api/trackback/id/tr3516274480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása