REFORMÁTUS MAGYAR KERESZTYÉNEK VAGYUNK

 

gyulekezeti_nap_2016_plakat.jpg

Jelentkezési lap >>>
Gyülekezeti napunkat Tahitótfaluban rendezzük meg a Sion Hegye Református Konferenciaközpontban, mert ott több hely és lehetőség van arra, hogy a közösség együtt lehessen a többféle program során. Szeretettel hívjuk a gyülekezet apraját és nagyját, a családosokat és az egyedül élőket egyaránt! Különösen is számítunk hittanosainkra és családjaikra!


A program 9.00 órától sok közös énekléssel, áhítattal és gyermekfoglalkozással kezdődik, majd bizonyságtétellel, rövid bevezető előadással és csoportos beszélgetéssel folytatódik ebédig. A gyermekek az éneklésük és bibliai történet feldolgozásuk után saját foglalkozásukkal folyatják a programot. A közös ebédet követően népi játékok (pl. kézi hajtású körhinta) várják a kisebbeket.

fakorhinta.JPG

A nagyobbak vidám és komoly vetélkedőn, sportversenyen vehetnek részt. Mivel június 4-i a nemzeti összetartozás napja, egy térképen tervezzük megjelölni, hogy honnan jöttünk, hol vannak a gyökereinek. Terveink között szerepel még egy rövid történeti előadás lehetősége is az érdeklődőknek, további közös éneklések és egy kis táncház is. 17.00 óra körül indulnánk vissza.
A nap központi témája az identitás, arra fogunk válaszokat keresni, kik vagyunk, honnan jöttünk, s hová tartunk. Még a gyermekek története is beillik majd e sorba.

Technikai kérdések


Részvételi díj
A konferencia központ használati díja az ebédet is beleértve 2000 Ft/fő. A résztvevőktől az ebédhez kérünk hozzájárulást: felnőttenként 1000 forintot, a gyermekekként 500 forintot, harmadik (és további) gyermektől semmit.  Természetesen a csecsemők és ebédet nem kérő gyermekek után nem kell fizetni. A többit (a népi játékokat is) a gyülekezet költségvetéséből fedezzük. Ehhez a harmadik kerületi önkormányzattól közösségi célra kapott támogatást is felhasználunk.
Utazás
Az utazást egyénileg próbáljuk megoldani, de ha ez nem lehetséges, akkor valamilyen közlekedési eszközt is igénybe fogunk venni. Kérem, hogy jelezzék, van-e még szabad hely az autóban, illetve, hogy kiknek van szüksége segítségre az utazáshoz!
A konferenciatelep itt található >>>


Jelentkezés, ötletek, felajánlások
Az ebéd megrendeléséhez és a programok lebonyolításához is nagyon fontos, hogy ismerjük a létszámot. Kérem, hogy akik szívesen vesznek részt ezen a nagyszerű programon mielőbb jelentkezzenek az iratmissziós asztalnál vasárnap, vagy az internetes jelentkezési lapon! 
További ötleteket, felajánlásokat is szívesen várunk és fogadunk!
Remélem, találkozunk június 4-én, a Sion hegyén, Tahiban!
Áldás, békesség!

Battyányi Géza lelkész

 

Szerző: Battyányi  2016.05.29. 13:37 Szólj hozzá!

Címkék: csillaghegy gyülekezeti nap Csillaghegy

A bejegyzés trackback címe:

https://csillaghegy.blog.hu/api/trackback/id/tr968756014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása